CSS Buttons with Images by Css3Menu.com

 
 

Löneberedning
   

Löner

De anställdas tider och frånvaro mm registreras via vår Online tjänst eller skickas in med tidrapporter. Vi bereder lönen efter de avtal som gäller och betalar ut lönen på förfallodagen. Målet är att se till att löneadministrationen blir enkel, effektiv och utan felaktigheter.

Korrekta underlag till alla berörda parter med minimal insats av dig

Vi ser till att såväl dina anställda som myndigheterna och företaget får korrekta och avstämda underlag efter varje månads lönekörning. Det enda vi kräver av dig är att du förser oss med uppgifterna om de anställdas avvikelser, arbetstider och/eller frånvaro under löneperioden.

Ingen insyn i löneläget från egna anställda

Ett inte alltför ovanligt problem på företagen är att de anställdas löner och förmåner vandrar omkring bland personalen. En egen lönekontorist har ofta svårt att hålla dessa för sig själv. Detta gäller även ledningens löner vilket många önskar skall vara en väl bevarad hemlighet i personalen. Sköter vi lönehanteringen behöver du aldrig fundera över detta.

   
       
 

Effektiv lönehantering med säkra system

Vi har kompetens, kunnande och effektiva system för lönehantering. Allt detta är något företag med egen löneavdelning måste underhålla själva.